A Hallmark Christmas (2015) Weekly- Quiz 3 Answers

You Are Here Ask Latisha » A Hallmark Christmas (2015) Weekly- Quiz 3 Answers
A Hallmark Christmas (2015) Weekly- Quiz 3 Answers2017-02-22T13:16:51+00:00

1.) In the 2011 Hallmark Christmas movie “Holiday Engagement” when the female lead first met the actor she hired to play her fake fiancé for thanksgiving dinner with her family, what was he wearing?
Answer- c.) A Cellphone Costume

2.) In the 2006 Hallmark Christmas movie “The Christmas Card” who received a Christmas card from the female lead?
Answer- d.) A Soldier

thechristmascard_0001

3.) In the 2007 Hallmark Christmas movie “All I Want for Christmas” what organization or company ran the “All I Want For Christmas” contest?
Answer- b.) A Toy Company   (Toyco)

Final Photo Assets

4.) In the 2012 Hallmark Christmas movie “Matchmaker Santa,” where did the female lead first meet Santa?
Answer- a.) On a plane

5.) In an early scene of the Hallmark 2008 Christmas movie “The Most Wonderful Time of the Year,” what toy was Uncle Ralph (Henry Winkler) showing his cop friends at a cop bar ?”
Answer-a.) A Robot 

6.) In the 2013 Hallmark Christmas movie “The Christmas Ornament,” what kind of business did the female lead own in the beginning of the film?
Answer- d.)  a Bike Shop  

7.) In the 2014 Hallmark Christmas movie “Christmas Under Wraps” which state did the female lead take a job as the only doctor in a small town?
Answer-d.) Alaska

8.) In the 2014 Hallmark Christmas movie “Nine Lives of Christmas” who portrayed the Fire Chief of the male lead’s fire station?
Answer-a.) Gregory Harrison

THE NINE LIVES OF CHRISTMAS -With Christmas approaching, a handsome fireman afraid of commitment adopts a stray cat and meets a beautiful veterinary student who challenges his decision to remain a confirmed bachelor. Photo: Brandon Routh Photo Credit: Copyright 2014 Crown Media United States, LLC/Photographer:David Owen Strongman

Photo: Brandon Routh Photo Credit: Copyright 2014 Crown Media United States, LLC/Photographer:David Owen Strongman

9.) Which of the following Hallmark Christmas movies’ story line involves two lawyers, a missing dog, a rich injured old lady and a doorman’s borrowed coat?
Answer- b.) Baby’s First Christmas 

BABY'S FIRST CHRISTMAS - Feuding colleagues, Kyle (Casper Van Dien) and Jenna (Rachel Wilson, left) must watch over their niece, Karen (Ella Ballentine, center), when her mother goes into labor on Christmas. But when they learn that their siblings have been experiencing severe financial problems, the pair put aside their difference and prove miracles really do happen. Credit: Copyright 2012 Crown Media United States, LLC/Photographer: Christos Kalohoridis

Credit: Copyright 2012 Crown Media United States, LLC/Photographer: Christos Kalohoridis

10.) The actress who plays the female lead’s sister in the Hallmark 2012 Christmas movie “A Bride for Christmas” can also be seen in one of the following Christmas movies. Which one?
Answer- c.) Nine Lives of Christmas   

THE NINE LIVES OF CHRISTMAS-With Christmas approaching, a handsome fireman afraid of commitment adopts a stray cat and meets a beautiful veterinary student who challenges his decision to remain a confirmed bachelor. Photo (Left to right): Brandon Routh, Kimberley Sustad Photo Credit: Copyright 2014 Crown Media United States, LLC/Photographer: Katie Yu

Photo (Left to right): Brandon Routh, Kimberley Sustad Photo Credit: Copyright 2014 Crown Media United States, LLC/Photographer: Katie Yu

kimberly sustad